etenvooreentientje

café-restaurant 't Haantje, Rotterdam       

 

 

etenvooreentientje.nl


Dagmenu €7,50

Bierens de Haanweg 12, Zuid
Rotterdam

terug naar overzicht

Reacties (10)

haantje Zit nu een nieuwe eigenaar in die het al 3 jaar heel goed doe het eten is super en je heb elke dag een ander dag menu dus lieve mensen ga er gewoon naar toe je kunt er ook heerlijke lunch krijgen voor heel weinig geld probeer een een stokbroodje warm vlees je eet je handen er bij op.
Karin, 20 nov 2014

haantje Vreselijke zaak. Het eten is onder de maat, de bediening is vreselijk onbeleefd en je kan elkaar niet verstaan. Er viel een glas om (door een voorbijganger) en toen we om hulp vroegen werd er een gore lap op onze tafel gesmeten en mochten we het zelf schoonmaken...
CC, 24 nov 2012

haantje Kan me niks voorstellen van "Ben " zijn verhaal, kom zelf zeer regelmatig hier maar alles meestal zeer goed qua prijs kwaliteit verhouding! Bediening is wat joviaal maar zeer zeker niet arrogant, en ik kan "Ben" ook mededelen dat de direkteur op deze datum in het buitenland verbleef dus.... je kan hier wel alles plaatsen wel eerlijk blijven s.v.p.
Richard Verwey, 22 nov 2010

haantje Hele slechte arrogante bediening. Na 2 uur te hebben gewacht aan tafel (7 personen)en slechts een voorgerecht geserveerd te hebben gekregen na herhaaldelijk vragen waar ons eten bleef maar weggegaan. Op de rekening waren drankjes geschreven die niet besteld of gekregen waren. Directeur van de tent zat stomdronken aan de bar. Als je belazert wil worden de ideale tent om uit te gaan.
Ben, 3 nov 2010

haantje eten Muziek knoerhard, gevoel dat je word weggekeken door de bediening. En ze slaan ook nog dingen aan die je niet besteld hebt. Erg jammer, vroeger leuke zaak..
*, 25 sep 2010

haantje etenWeinig gezelligs aan, brutale bediening, na 30 jaar er te komen moet ik dit helaas constateren
Hennie, 18 mei 2009

restaurant haantje Voortreffelijk eten voor weinig geld en heel gezellig.muziek af en toe te hard.
Liesbeth, 20 juli 2008

goedkoop restaurant rotterdamIk vond het gezellig en het is lekker eten, maar het was alleen heel erg jammer dat de muziek heel hard stond. We waren met een groep en dan versta je elkaar bijna niet. De muziek kan ook zachter leuk zijn.
Cora, 16 februari 2008

goedkoop eten rotterdamWil je lekker eten en gezellig uit je dak gaan, dan ben je bij het Haantje op het goeie adres. Ga zo door, plus ook nog eens live muziek
John de Graaf, 10 januari 2008

t haantje rotterdamJe kunt er eten voor 6,50. Ze hebben elke dag een ander dagmenu en 1x per week stamppot. Ga het maar eens proberen - het is er ook nog gezellig !
José de Jonge, 25 januari 2007


Vind alle goedkope restaurants.
Goedkoop uit eten met de beste budget restaurantgids!

© EtenvooreenTientje.nl

Bezoeken:

home eten voor een tientje.nl

menu

Meld een restaurant

Zoek op Plaats

Zoek in Provincie

Zoek op Categorie

Geef Recensie

Over ons

info@etenvooreentientje.nl


whatsapp etenvooreentientje.nl

Terug naar boven