uit eten
boxershort zelf maken

Grieks-Italiaans restaurant Mr Jacks Nijmegen       

 

Griekse schotel €7,
pizza of pasta
€5

Kelfkensbos 50
Nijmegen

terug naar overzicht

Recensies (10)

mr jacksGrote hoeveelheden, kwaliteit en prijs uitstekend in verhouding, romantisch ingericht en de eigenaar zal er alles aan doen het zijn gasten naar de zin te maken, helaas wisselt het personeel wel veel :) De pizza's zijn erg goed, schotels en vlees gerechten ook. Erg handig dat je ook kan afhalen, lekker je pizza op de waalkade eten . / Daisy, 15 apr 2011


mr jacksHoofdgerechten voor 6-9 Euro. Een goed bord vol en erg lekker. Restaurant zat helemaal vol maar toch snel ons eten gekregen. Eten is goedkoper dan bij veel cafetaria's en je krijgt veel meer en beter eten. / Sander, 29 aug 2009


mr jacksUitzonderlijk smaakvol italiaans eten, ruime keuze en zeer gezellige ambiance. Ook het personeel is zeer vriendelijke en behulpzaam. Wat mij betreft een echte aanrader! Probeer vooral de pizza margaritha! / Henk, 1 mei 2009


jacks nijmegenLekker gegeten. � 25,00 met z'n tweetjes. Drankje, voorgerecht en hoofdgerecht. Veel eten voor niet al teveel geld. bediening was goed. Ober liet een stukje vlees op tafel vallen. Niets mis mee. Er werd excuses aangeboden kreeg meteen een nieuwe spies! / 'Boedha68', 4 dec 2008


jackMeerdere malen gegeten en bijna elke keer kregen wij het eten niet samen, erg ongezellig om alleen te eten en het eten was ook niet goed warm. Het kost dan wel niet veel maar de kwaliteit laat te wensen over.
Rudolf, 15 november 2008


mrjack nijmegenPrima tentje, lekker eten. Vooral de pizza shoarma is lekker. Je gaat er wel van aan de race kak de volgende dag, maar h� dat heb ik dan.
Ivo, 10 september 2008


mr jacks nijmegenLekker eten voor een goede prijs!
Jan, 9 juni 2008


mr jacks nijmegenEn het eten is er zeer smakelijk ook! Plus dat het er gezellig is, aardige mensen.
Hannah, 24 maart 2008


mrjacksEten is meestal goed. Af en toe wat minder, ligt waarschijnlijk aan het gerecht. Zeer goede prijs, voor wat je ervoor terug krijgt.
12 december 2007


jacksIk heb hier al meerdere malen gegeten en het was iedere keer weer lekker... De bediening is goed, de sfeer is goed en dat voor nog geen 10 euri p.p. Wat wil je nog meer!?
Sander, 2 oktober 2007


Dit is een Grieks/ Italiaans restaurant in het centum van Nijmegen. Elke dag van de week kun je er voor vijf euro een heerlijke pizza of pasta-gerecht eten en voor zeven euro een enorme griekse schotel. Het eten is erg lekker en ze doen bepaald niet zuinig met de hoeveelheden. Het aanbod is ook erg ruim!

De inrichting van het restaurant is gezellig, het heeft veel weg van een gezellige pizzeria of nostalgisch Grieks restaurant. Er is veel ruimte voor gasten maar desondanks zit Mr. Jack's meestal erg vol. Het is natuurlijk ook zeer bekend in Nijmegen vanwege zijn prijzen en het aanbod wat je daarvoor krijgt.

Kortom, het is een heerlijk,echt gezellig restaurant voor niet meer dan een tientje (gebasseerd op 1 hoofdgerecht plus 1/2 drankjes = 10 euro ongeveer)!
Tessa G, 21 november 2006


 

Vind alle goedkope restaurants.
Goedkoop uit eten met de beste budget restaurantgids!

© EtenvooreenTientje.nl

Bezoeken:

home eten voor een tientje.nl

menu

Meld een restaurant

Zoek op Plaats

Zoek in Provincie

Zoek op Categorie

Geef Recensie

Over ons

info@etenvooreentientje.nl


whatsapp etenvooreentientje.nl

Terug naar boven